27 de febr. 2008

Es pot evitar al PP sense donar un xec en blanc al PSOE

El BLOC JOVE ha llançat una crida a “la joventut valenciana que no desitja el retorn del PP a la Moncloa” a donar el seu suport a la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS. La joventut valencianista fonamenta la seua crida en torn a la possibilitat, segons el sistema de repartiment d'escons vigent, que un diputat de la coalició li reste un al Partit Popular, afeblint així les opcions de Mariano Rajoy de governar..

Aiixí mateix el BLOC JOVE considera que un vot a les candidatures de BLOC-INICIATIVA-VERDS, és la millor manera de “forçar als socialistes a executar polítiques d'esquerres, ecologistes i en defensa dels interessos valencians”.

Per este motiu, Pere Fuset, secretari general del BLOC JOVE, convida a l'electorat jove progressista a “no donar un xec en blanc al PSOE per a que no mantinguen la seua política tèbia que permet, entre d'altres qüestions, la impunitat de les agressions feixistes, el tancament de les emissions de TV3, i la nula reivindicació davant l'estat”. Per a Fuset, la presència de BLOC-INICIATIVA-VERDS al Congrés dels Diputats durant la propera legislatura, “serà determinant per a garantir polítiques vertaderament progressistes i visualitzarà als valencians i les valencianes a l'estat, trencant la invisibilitat a la qual populars i socialistes ens tenen acostumats”.